Portfolio

Op deze pagina ziet u een overzicht van mijn meest recente werkzaamheden bij RTL Late Night, Elsevier Weekblad, Remix Marketing, Leidsch Dagblad en de gemeente Leiden.

RTL Late Night (2016)

Werkzaamheden: Ondersteuning redactie in de research, voorgesprekken voeren met gasten, beeldmateriaal zoeken, tv- en krantenoverzichten maken, productie gasten, kaartjes maken voor de presentator

Elsevier Weekblad (2017)

Bij het meest gelezen opinieblad in ons land liep ik stage bij de redactie Kennis en Cultuur. Ik schreef diverse stukken, waaronder: vaste rubrieken (De Week, In Première, Hotspot, Talent) en enkele facultatieve rubrieken (Vakantie Van, Lichaam & Geest en Hoek Van Holland).

Een kleine selectie:

Remix Marketing (2016-2017)

Bij Remix Marketing werkte ik als tekstschrijver voor (met name) commerciële opdrachtgevers. Mijn werkzaamheden waren voornamelijk gericht op het redigeren en schrijven van productpagina’s, brochures en blogs. Een selectie ziet u hieronder, geschreven voor fietsen- en scooterwinkel Huisman Leiden:

Leidsch Dagblad (2017-2018)

Bij deze krant schreef ik over (populaire) wetenschap en belangrijke thema’s rondom de gemeenteraadsverkiezingen.

Gemeente Leiden (januari 2019-heden)

Bij de gemeente Leiden ben ik als communicatiemedewerker momenteel verantwoordelijk voor de (eind)redactie van bewonersbrieven, de Stadskrant en gemeenteberichten.

Meer informatie op mijn LinkedIn-pagina.

 

 

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close